Wat is Ben Fit?

BenFit.nl is een voedingspatroon en levensstijlprogramma dat je kunt volgen bij Diana’s Free Aerobics. Het programma is bedoeld voor iedereen die op een punt in zijn leven staat dat hij gezonder wil gaan leven. De behoefte aan een gezondere levensstijl kan verschillende oorzaken hebben. Voor de één is dat overgewicht, voor de ander kan dat een lusteloos gevoel zijn of bijvoorbeeld het ontstaan van lichamelijke ongemakken.

Wat doet het Ben Fit programma voor jou?

Met het BenFit.nl programma wat 12 weken duurt, ga je onder begeleiding van een coach aan de slag met jouw levensstijl. Je wordt begeleid op het gebied van voeding, met behulp van voedingslijsten die specifiek voor jou worden samengesteld en dus optimaal zijn afgestemd op jouw lichaam.

Gezond eten zonder honger

Het BenFit.nl voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee-eten. Wat je misschien nog wel het meest zal verbazen, zijn de hoeveelheden die je mag eten! Je zult merken dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om op gewicht te komen én te blijven. Het gaat erom dat je op de juiste momenten de juiste hoeveelheden eet, afgestemd op jouw lichaam.

Kortom; gezond en verantwoord afvallen op basis van een gebalanceerd voedingspatroon/ eetpatroon.

Bel of Mail voor aanmeldingen of meer informatie!

Zeer goed te combineren met ons lymfedrainage Weight Loss Master apparaat