Total combi workout:

Deze les is zeer afwisselend en bestaat uit warming up, Piloxing, Power denk aan Insanity en kracht .Een zeer vernieuwende les met enorme POWER. Zeer eenvoudig te volgen door iedereen. Niet nadenken en gewoon gaan.

Spinning:

Is een conditie, vetverbranding en intervaltraining in groepsverband, geschikt voor mannen, vrouwen, jong, oud, getrainden en ongetrainden. Kortom geschikt voor iedereen die op een even plezierige als effectieve wijze wil werken aan zijn of haar conditie. Er is geen speciaal ritme gevoel of coördinatie voor nodig. Iedere deelnemer bepaalt zelf zijn of haar eigen weerstand of trapsnelheid, en dus zelf de intensiteit van de training. Uw benen worden vanzelf meegenomen in een gezellige krachtige fietstocht van ongeveer 3 kwartier.

4xB:

Spierversteviging voor buik, billen, benen en borst, een training met behulp van o.a. een step, bodypump, slendericer, gymball en zonder al te veel springen.

Boddie Fit:

een pittige zaalles met stukje step, aerbics, conditraining en oefeningen voor alle spiergroepen

Pilates:

Ontspan en werk aan je lenigheid door middel van ademhaling- en stretchoefeningen. Werk op een ontspannen manier aan je buik, bil en beenspieren.

 

50 Plus les:

Zaalles; ideaal voor de wat oudere onder ons die van bewegen houden. Allemaal grondoefeningen gericht op een ieder die wil bewegen.

Boddie in Balans:

Combinatie van Pilates en Yoga. Een training op kracht, lenigheid en balans.

Een zeer gevarieerde les.

POWER UP: Dit is een heerlijke les met kracht en conditionele oefeningen in een training voor  het hele lichaam! Ervaar het en voel het!

Power Up

Kracht en conditionele oefeningen afgewisseld in een training voor het gehele lichaam.

Combiles zaal:

Je gaat de zaal in voor warming up en vele grondoefeningen, daarna gaan we verder met een zeer afwisselende les om je algehele conditie op peil te brengen.