Total combi workout:

Deze les is zeer afwisselend en bestaat uit warming up, Piloxing, Power denk aan Insanity en kracht .Een zeer vernieuwende les met enorme POWER. Zeer eenvoudig te volgen door iedereen. Niet nadenken en gewoon gaan.

Spinning:

Is een conditie, vetverbranding en intervaltraining in groepsverband, geschikt voor mannen, vrouwen, jong, oud, getrainden en ongetrainden. Kortom geschikt voor iedereen die op een even plezierige als effectieve wijze wil werken aan zijn of haar conditie. Er is geen speciaal ritme gevoel of coördinatie voor nodig. Iedere deelnemer bepaalt zelf zijn of haar eigen weerstand of trapsnelheid, en dus zelf de intensiteit van de training. Uw benen worden vanzelf meegenomen in een gezellige krachtige fietstocht van ongeveer 3 kwartier.

4xB:

Spierversteviging voor buik, billen, benen en borst, een training met behulp van o.a. een step, bodypump, slendericer, gymball en zonder al te veel springen.

Boddie Fit:

een pittige zaalles met stukje step, aerbics, conditraining en oefeningen voor alle spiergroepen

Pilates:

Ontspan en werk aan je lenigheid door middel van ademhaling- en stretchoefeningen. Werk op een ontspannen manier aan je buik, bil en beenspieren.

 

YIN YOGA:

Houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht

op versterken en versoepelen van het bindweefsel en gewrichten. Ze

rekken de diepliggende spieren en maken het bekkengebied los

50 Plus les:

Zaalles ideaal voor de wat oudere onder ons die van bewegen houden.Allemaal grondoefeningen gericht op een ieder die wil bewegen.

Boddie in Balans:Combinatie van Pilates en Yoga Getraind op kracht,lernigheid, balans

Een zeer gevarieerde les

Personal Training:

Is een revolutionair en veilig trainingsprogramma, dat uw lichaam in vorm brengt en sterker maakt. De oefeningen kunnen sterk varierend zijn .Stukje cardiotraining en verserkende oefeningen. Zorgt ervoor dat je snel fit wordt .Je kan dit alleen doen of met meerdere met een max van 4 personen per uur.

Club Energy

Dit is een zeer conditionele training waarbij het hele lichaam actief wordt getraind. Laat je uitdagen om deze workout te volgen. Hoge vetverbranding en calorie- verbruik.

Boksen:

Zeer conditionele les voor vrouwen,mannen en kinderen. Er wordt gewerkt aan techniek, fysieke conditie, buik,benen,billen. Het hele lichaam komt aan de beurt. Ook bij deze les een hoog calorie- verbruik en een hoge vetverbranding

Combiles zaal/fitness:

Je gaat eerst de zaal in voor warming up en vele grondoefeningen,daarna gaan we naar de cardio fitness om je algehele conditie op peil te brengen. Een zeer afwisselende les die nooit verveeld